• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Carrier 30RBS AquaSnap (39-160) Serisi Hava Soğutmalı Soğutma Grubu

Carrier Aquasnap, hava soğutmalı kondenserli, scroll kompresörlü soğutma grubu. (39-160 kW)

Özellikler

Enerji verimli iklimlendirme kontrolü

Enerji tüketiminizi azaltın
Tasarım enerji verimliliğini etkileyen çok önemli bir unsurdur. Uzun tecrübelerimize dayanarak Aquasnap hava soğutmalı
grupların iç komponentlerini verimliliği maksimum hale getirmek ve işletme giderleri azaltmak için en uygun şekilde düzenledik.
Carrier size su pompasında invertör opsiyonu sunarak binanızın ihtiyacı olan talebe göre ihtiyacınızı düzenleme olanağısağlamaktadır. Cihaz su sıcaklık ve basıncını ölçerek enerji tüketimini görüntüleme ve optimize etme olanağı sunmaktadır. Budeğişken su debisi kontrolü sonucu nedir? Daha fazla enerji tasarrufu...

 

Güvenebileceğiniz performans

Güvenlik Aquasnap soğutma grubunu tasarlarken en önemli kriterdi, cihaz en zor nakliye koşullarında bile zarar görmemek için birçok titreşim testinden başarıyla geçmiştir. Bütün soğutma devresi kaçak riskini en aza indirmek için tamamen sızdırmazdır. Neredeyse bütün soğutma devresi boruları mekanik bağlantılardan daha güvenli olan lehimle birbirine bağlanmıştır.
Elektronik genleşme vanası sayesinde cihaz ideal soğutucu akışkan debisi ile çalışır ve en zor koşullarda bile optimum performans sağlar. Pro-Dialog+ kontrol sistemi devamlı basınç, sıcaklık, çalışma sayısı vb. gibi bütün kompresör parametrelerini kontrol ve analiz ederek kompresör çalışmasını ideal performans değerlerinde tutmaya olanak sağlar.

 

Son teknoloji ürünü bütünleştirilmiş tasarım

Aquasnap hava soğutmalı soğutma grupları kurulacak sahaya tamamen montajlanmış, test edilmiş, şarj edilmiş ve montaja uygun şekilde set edilerek
gelir. Entegre edilmiş hidronik modülü sayesinde su pompası, vana ve hidronik aksesuarlar için sahada ekstra alana ihtiyaç duyulmamaktadır. Sadece cihazı kaideye oturtun, bağlantılarını yapın ve cihazınız çalıştırılmaya hazırdır. Bakım ise oldukça kolaydır hem zaman hem enerjiden tasarrur sağlar. 

 

Çevre için çarpan bir kalp

Carrier üretim ve işletmedeki iklimlendirme kontrol sistemleri ile bağlantılı olan negatif etkileri azaltmak için en iyi performanası göstermektedir. Carrier Aquasnap cihazları R-410A Puron soğutucu akışkanları kullanarak diğer soğutucu akışkanlarına kıyasla ozon tabakasına hiç zarar vermeyen çevre ile dost bir akışkan kullanır. Ayrıca bu yeni tasarımla eskisine göre daha az soğutucu akışkan şarjına ihtiyaç duymaktadır. Cihazlar daha önceki seriye göre daha az enerji tüketen ve daha az CO2 emisyona sahiptir ve Eurovent C sınıfı verimlilik sertifikasına sahiptir ayrıca Avrupa Binalarda Enerji Performans Direktifine (EPBD) uyumlu olarak geliştirilmektedir. Cihazın üretildiği Carrier fabrikası ISO 14001 kalite sertifikalıdır ve sadece yeşil enerji kullanmaktadır.