• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Vizyon-Misyon

BOTES KLİMA OLARAK;

 

İşimiz

Botes Klima’nın var oluş amacı; Estetik, Konfor ve Kaliteli Hizmet anlayışını en iyi şekilde birleştirerek, uygun fiyatlarla yurtiçinde ve dünyadaki müşterilerine, öncelikle kendi satış noktaları aracılığı ile ulaştırmaktır. 

Botes Klima’yı farklı kılan unsur, satış, servis, satış sonrası hizmetler ile müşterisine sunduğu hizmet sürecinin tüm safhalarını kontrol altında tutmasıdır.

 

Hedeflerimiz

Karlılık, Botes Klima’nın yeni yatırımlarını ve araştırma geliştirme etkinliklerini finanse etmek için kullandığı asıl kaynaktır. Bu nedenle şirketimizin performansını değerlendirirken göz önünde bulundurduğumuz en önemli kriter uzun vadede karlılıktır. Özetle hedefimiz sadece büyümek değil, uzun vadede kar ederek büyümek ve faaliyet gösterdiğimiz her alanda tartışmasız lider konumuna gelmektir.

Müşteri Memnuniyeti

Botes Klima, kendisini üretim sektörünün değil hizmet sektörünün bir parçası olarak görmektedir. Kaliteli ürün ve kusursuz bir hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak birinci öncelikli amacımızdır.

Kalite

Botes Klima  markası en değerli öz sermayemizdir. Bu değeri kaliteden kesinlikle ödün vermeden korumaya kararlıyız.

Etik Değerlerimiz Botes Klima’nın bugünkü başarısı ve hedeflerine ulaşmak için güç aldığı en önemli değerleri etik değerleridir.

Bizim Etik Değerlerimiz;

  • Ülkemizin varlığı, bizim varlığımızın nedenidir. Bunun için çalışmalarımızı yaparken önce ülkemiz ve ekonomimiz için çalışırız.
  • İçinde yaşadığımız toplumun bir parçasıyız. Toplumdan alıyoruz ve topluma veriyoruz. Bu bilinçle, çalışmalarımızda topluma katkı sağlamayı hedefliyoruz.
  • Aile birliği, toplum birliliğimizin kaynağıdır. Bu bilinçle çalışanlarımızı, müşterilerimizi, tedarikçilerimizi, hissedarlarımızı ve toplumumuzu ailemizin bir üyesi olarak görürüz.
  • Çalışanlarımızın sosyal güvenliği bizim için çok önemlidir. Bu nedenle bütün çalışanlarımızın sosyal güvence şemsiyesi altında olması isteriz ve sağlarız.
  • Müşterilerimiz, işimizin aynasıdır. Sürekli olarak "en mükemmel" olmak ve "mutlu müşteriler" yaratmak en büyük hedefimizdir.
  • İlişki içinde olduğumuz herkese karşı adil olmak, dürüst olmak ve saygın bir iş ahlakına sahip olmak çok önemli bir değerimizdir.

Botes Klima, kaliteli hizmet anlayışının; iyi eğitilmiş, şirketle bütünleşmiş, sürekliliği olan bir işgücünün varlığı ile mümkün olabileceğine inanmış bir yönetim anlayışı ile yönetilmektedir.