• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Carrier AquaForce 30KAV Serisi Hava Soğutmalı Su Soğutma Grubu

AQUAFORCE VISION - İş Yerinde Yenilik. Sıradışı performans, düşük ses düzeyi, zeka ve bağlantılar, çevreye saygılı, geniş uygulama alanı, kolay kurulum ve bakım.

Özellikler

AQUAFORCE VISION ve Greenspeed™ zekası

Sıradışı Performans

Değişken hızlı vidalı kompresörler, değişken hızlı fanlar (standart AC, opsiyon EC) ve opsiyonel olarak değişken hızlı pompalarla donatılarak sunulan Carrier'in Greenspeed™ zekasına sahip AquaForce® Vision 30KAV soğutma grubu, soğutma kapasitesini ve su debisini otomatik şekilde ayarlar ve binanın ihtiyaçlarını ya da yükteki değişimleri mükemmel biçimde karşılar. Sonuçta, hem tam hem de kısmi yükte optimum çalışma koşulları (maks. SEER 5,5) elde edilir. 30KAV modeli, aynı alana sahip 30GX serisinden %40'a kadar daha yüksek enerji verimi sağlar. Bu seri, 2021 Ecodesign yönetmeliklerine daha bugünden tam uyumludur.

Düşük Ses Düzeyi

Yeni nesil değişken hızlı, çift vidalı Carrier 06Z kompresörü entegre rezonatörlü ve doğadan ilham alınarak tasarlanan fan bıçağına sahip 6. nesil Flying Bird™ fanlarıyla kompresör ve hava akış sesini 90 dB(A) gibi son derece düşük bir düzeye çekmektedir. 30KAV serisi, önceki AquaForce® 30XAV serisine göre 6 dB(A) daha düşük ses düzeyine sahiptir.

Zeka ve Bağlantılar

Gelişmiş Touch Pilot™ akıllı kontrol sistemi, çalışma parametrelerini gerçek zamanlı olarak görüntüler ve aynı zamanda sezgisel ve özellikle kullanıcı dostu bir kullanım sağlar. 30KAV modelinde ayrıca yenilikçi bir akıllı enerji izleme sistemi bulunur. Bu sistem; kullanıcılara gerçek zamanlı elektrik enerjisi tüketimi, soğutma enerji çıkış değeri, anlık ve ortalama olarak mevsimsel enerji verimlilik oranları gibi bilgiler sağlar. Daha da ileri bir enerji tasarrufu sağlamak üzere 30KAV modeli, Carrier uzmanları tarafından uzaktan izlenebilir ve enerji tüketimi konusunda teşhis ve optimizasyon çalışmaları gerçekleştirilebilir.

Çevreye Saygılı

Carrier’in AquaForce® Vision 30KAV modeli yeşil kentler için destek sunar ve sürdürülebilir bir gelecek için katkı sağlar. Daha düşük soğutucu akışkan yükü ve olağanüstü enerji verimliliğini birleştirerek enerji tüketimini büyük ölçüde azaltırken aynı zamanda tüm çalışma ömrü süresince karbondioksit salınımını %25 oranında azaltır. Özel olarak HFO R1234ze için tasarlanmış olan AquaForce® Vision PUREtec™ sürümü 2018 yılı içinde hizmete sunulacaktır.

Geniş Uygulama Alanı

Carrier’in sunduğu AquaForce® Vision çok çeşitli uygulamalar için kolayca uyarlanabilir. -20°C ila 55°C dış hava ve negatif su sıcaklıklarında çalışabilecek şekilde yetenekleri geliştirilen cihaz, çeşitli sektörlerdeki uygulamalar için idealdir. Üst düzey ofis binaları ve otellerden sağlık tesislerine, veri merkezlerine ve endüstriyel projelere kadar uygulama alanı bulunan AquaForce® Vision 30KAV, enerji verimliliği ve tasarruf konularında en zorlayıcı beklentileri bile aşarak her türlü iklimde ve yerde hizmet sunar.

Kolay Kurulum ve Bakım

800 kW güce varan değişken hızlı dahili pompalar, elektronik kontrollü otomatik nominal su debisi ayarı, gerçek şartlar altında ünitenin enerji performansının otomatik ölçümü gibi özellikler ve tüm bunların önceki 30XAV serisine göre %25 daha küçük ünitelerde sunulması, tesisatçılara ve servis şirketlerine de iç huzuru vermektedir.