• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Toshiba J2KVSG Shorai Edge 13 Duvar Tipi DC Inverter Split Klima

SHORAI Edge, konut iklimlendirme sistemlerinde daha yüksek konforu daha yüksek verimle beraber getiriyor. Isıtma ve soğutma modlarında A+++ enerji tasarrufunu gerçek anlamda sağlarken, optimum konfor seviyesinde ve neredeyse sessiz çalışıyor.

Özellikler

SHORAI Edge, 44 dB(A) nominal gürültü basıncı seviyesiyle piyasadaki en sessiz dış ünitelerinden biridir.

Ayrıca HADA Care fonksiyonu ile cildinizin nem dengesini korurken yeni nesil iç ünite panjur dizaynı sayesinde oda içerisinde dolaylı hava akımı oluşturuyor. 

Hava dolaşımının odanın tavana yakın bölümlerinde olmasını sağlayarak homojen sıcaklık sağlıyor ve rahatınızı artırıyor. 

Standart sahip olduğu PM2.5 Ultra-Pure Filtre, çapı 2,5 mikrometreden daha küçük parçacıkları yakalıyor. Solunmasıyla çeşitli rahatsızlıklara sebep olabilen küçük kirletici parçacıklardan sizi koruyor.

HADA Care Akışı (Soğutma Modu)

• Oda sıcaklığının daha iyi bir hava dağılımı ile homojenleştirilmesi için kullanıcıya dolaylı hava akışını sağlayan havalandırma panjuru ayarlanır.

• Toshiba HADA Care modu, cilt güzelliği için stressiz bir ortam oluşturur.

 

Sessiz Çalışma

SHORAI Edge özgün Sessiz modu ile günün her saatinde komşuların konfor içinde uyumalarını sağlayacak şekilde kullanıcının dış ünite gürültü seviyesini 6 dB(A)’ya düşürmesini sağlamaktadır.