• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Alarko Flair 12 Duvar Tipi Split Klima

Flair ile Daima Daha İyiye: A++ enerji sınıfı. R32 soğutucu akışkan. Kendi Kendini Temizleme Fonksiyonu. Uyku Modu. Turbo Modu. Çocuk Kilidi. Silver Iyon Filtre. Opsiyonel Wifi Modülü. 25 metreye varan borulama mesafesi.

Özellikler

Ekonomik

Gelişmiş DC Inverter teknolojisi ile sezonsal enerji verimliliğine uygun yüksek enerji tasarrufu sağlayan Flair serisi klimalar A++ sınıfı enerji etiketine sahip.

DÜNYAMIZIN SÜPER KAHRAMANI!

Flair, birkaç yıl içinde R410A’nın yerini alacak olan R32 soğutucu akışkanı ile çalışan yeni ısıtma ve soğutma sistemlerini şimdiden sunuyor. Yeni R32 soğutucu akışkan enerji verimliliği ile çevreye saygı arasında ideal bir denge sağlıyor ve dünyamızın geleceğini kolluyor...

Kendi Kendini Temizleme (Auto Clean)

Flair, klima kapatıldıktan sonra dahi fanların bir süre daha çalışmasını sağlayan kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir. Fanlar çalışarak iç ünite ısı değiştiricisinde biriken nem uzaklaştırılarak ısı değiştiricinin temiz kalması sağlanır. Küf kokusu engellenir. Havanız her daim temiz ve sağlıklı kalır. 

Silver Ion Filtre

Silver ion filtre bakterileri %99’a kadar yok eder. Küf ve mekan içinde kötü kokuların oluşumunu engeller. Havanız temiz ve ferah kalır.

Klimanız Wi-Fi ağına bağlandıktan sonra, dilediğiniz zaman internet erişimine sahip akıllı telefonunuzla bir çok fonksiyonu kontrol etmenin rahatlığını yaşabilirsiniz...