• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

KGT Serisi Membranlı Genleşme Tankı

Kapalı Genleşme Tankları ısıtma sistemlerinde ısınan suyun hacimsel değisimini karsılamak, sıhhi tesisat uygulamalarında pompa tarafından oluşturulan statik basıncı kullanım seviyesinde tutmak ve su debisinde oluşan değişimleri kompanse etmek amacıyla tasarlanmıştır. Sistemde, doğru seçilmis bir genleşme tankı, ani basınç değişimlerine engel olur, tesisat elemanlarının ve pompanın ömrünü uzatır.

Özellikler

Tanklar ve membranlar birbiriyle tam uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Su membranın içinde bulunur, hiç bir şekilde tankla teması yoktur. Dolayısıyla bütün tanklar hem ısıtma/soğutma, hem de sıhhi tesisatta kullanılabilir.

Membranlar EPDM malzemeden imal edilmiştir. EPDM gıda amaçlı uygulamalarda da kullanılabilen en kaliteli membran polimeridir. Koku yapmaz.

Tankların çalışma sıcaklığı aralıkları - 10°C, +100°C’dir. Soğutma tesisatında kullanılan antifiriz membranı etkilemez.

Tanklar elektrostatik toz boya ile kaplıdır.

100 lt ve üzeri tipler manometrelidir.

Tanklar 1,5 bar ön gaz basıncı ile doldurulmuş olarak teslim edilir. Sistem kurulurken gerekirse kullanma kılavuzunda anlatıldığı şekilde basınç ayarlaması yapılmalıdır.

Tanklar üretim hatalarına karşı, teslim tarihinden itibaren 2 yıl süre ile garanti kapsamı altındadır.

Tüm tanklar Garanti Belgesi, Bakım ve Kullanım Kılavuzu ile birlikte teslim edilirler. İsteğe bağlı olarak 16 bar işletme basıncında tank üretimi yapılabilir.