• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

WOLF Güneş Kolektörleri

Neden Wolf Güneş Kolektörleri? Wolf, kullanım suyu üretimi ve ısıtma desteği için birbiriyle mükemmel uyuma sahip bir sistem sunar. Bu, Wolf’ün güneş enerjisiyle ısıtma konseptidir. Wolf’ün TopSon serisi düzlemsel güneş kolektörleri % 95,4’e varan absorbsiyon oranı ve % 82’ye ulaşan optik verimlilik değeri ile her zaman çok yüksek kolektör verimini garanti eder.

Özellikler

GÜNEŞLE DOST OLUN,

DOĞAYI KORUYUN!

Wolf güneş enerjisiyle ısıtma konsepti, TopSon serisi düzlemsel güneş kolektörleri ile %95,4’e varan absorbsiyon oranı ve %82’ye ulaşan optik kazanç değeriyle her zaman yüksek verimi garanti eder!

Doğayı hiç kirletmeyen, temiz bir enerji kaynağı olan Güneş’ten alınan enerji, yüksek verimli güneş kolektörleriyle sadece açık ve güneşli günlerde değil, bulutlu ve kapalı havalarda dahi kesintisiz olarak sıcak suya aktarılabilmektedir.

Bir güneş kolektör sistemi ana hatlarıyla, güneş enerjisini toplayan ve içinden geçen akışkanı bu enerjiyi kullanarak ısıtan kolektör veya kolektör grubu, ısınan akışkanın ısıttığı bir sıcak su deposu (boyler), kolektör ve boyler arasındaki akışkan transferini sağlayan sirkülasyon pompası ve boylerden su kullanıldıkça güneş kolektörü pompasını kolektör sıcaklığını dikkate alarak çalıştıran ve sistemi kontrol eden bir kontrol modülünden oluşur.

Wolf Güneş Enerjili Isıtma Sistemi

Her Gün Kesintisiz Enerji. Wolf TopSon serisi yüksek verimli F3-1 ve F3-Q güneş kolektörleri geri dönüşümü yapılan, çevre dostu, katkısız malzemelerden üretilmiştir.

Yüksek kalite ve teknoloji, 5 yıllık ürün garantisi ve 20 yıllık bir ömür sağlar. Kolektörlerin yeni geliştirilen ve presle şekillendirilip birleştirmesiz tek parça olarak üretilen aluminyum kasaları daha yüksek ömür ve dayanıklılık sunmaktadır.

Çerçeve profil tipi kasalarda bulunan ve sızdırma sorunlarının olabileceği problemli köşe bağlantılarında gerekli görülen silikonla sızdırmazlığın sağlanması Wolf kolektör kasaları için gereksizdir.

Wolf TopSon Serisi Güneş Kolektörleri

Kullanım sıcak suyu üretimi ve ısıtma desteğine yönelik güneş enerjisi tesisatları için TopSon F3-1 ve F3-Q’nun üstünlükleri:

EN 12975’e göre test edilmiş, mükemmel enerji kullanımına sahip yüksek performanslı düzlemsel kolektörler. işletme için kanıtlanmış yüksek verim .

Solar-Keymark’a göre sertifikalandırılmıştır.

RAL UZ 73’e göre çevre işareti ”Mavi Melek“in gereksinimleri yerine getirilmiştir.

Hava şartlarına dayanıklı, derin çekme aluminyum kolektör kasası.

Soğuma yüzünden oluşacak kayıpları asgariye indirmek için 60 mm kalınlığında taşyünüyle ısı yalıtımı. Ek olarak yan izolasyonlar da mevcuttur.

Yüksek verim için yüksek selektif kaplamalı absorban (emici).

Kıvrımlı boru yapısı, düz akışı sağlar, düşük debiye uygun verimli bir çalışmayı garanti eder.

Kolektörlerin arasında genleşmeyi alıcı kompansatörler bulunur.

3,2 mm kalınlığında emniyet camı, EN 12975’ye göre dolu yağmasına karşı test edilmiş, termik olarak öngerilimli, yüksek ışık geçirgenliği.

Tek parçalı kulp ile preslenmiş EPDM contası.

Tek taraftan 5 kolektör bağlama imkanı, bağlantı tarafı sağ veya sol olarak seçilebilir.

Diyagonal olarak 10 kolektöre kadar bağlantı imkanı.

Dikey tipte F3-1, yatay tipte ise F3-Q modeli düzlemsel kolektör ile her çatı ölçüsüne uyum. Çeşitli montaj setleriyle (aksesuar) her türlü çatıya montaj imkanı:

Kiremit, arduvaz, oluklu çatı döşeme montaj setleri.

Açık teraslar veya düz çatılar için AluFlex-U üçgen montaj ayakları.

AluFlex-U montaj ayaklarında ışınların geliş açısını iyileştirmek için 20°, 30°, 45°’ye ayarlanabilme özelliği.