• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Alarko Flair Isı Pompaları

Yüksek verime sahip, çevre dostu bir cihaz olan Alarko Flair ısı pompası şimdi sizlerle. Evinizde veya işyerinizde ısıtma, soğutma, sıcak su ihtiyaçlarınızı farklı kombinasyonlar ile sağlamaktadır. Düşük enerji tüketimi, kolay montaj, ergonomik tasarım ve kolay kullanım özelliklerine sahip olarak ‘hepsi bir arada‘ tanımını yerine getiren bir ürün. Flair havadan suya ısı pompası herhangi bir fosil yakıta ihtiyaç duymadan yenilenebilir enerji kaynakları desteğiyle çalışabilmektedir.

Özellikler

Fark Yaratan Üstün Özellikler

Flair Havadan Suya Isı Pompası sistemi; çok güçlü, akıllı ve kullanıcı dostudur. Aralarında tatil modu, sessiz mod, sessiz ön ayarı, saat ayarı, haftalık zamanlayıcı, yerden ısıtma ayarı, dış ortama göre çalışma   modu gibi pek çok kullanıcı dostu fonksiyona sahiptir.

 

Sessiz Mod

Kompresör çıkışı ve fan hızı ayarlanarak, cihazın çalışmadaki ses seviyesi 3 dB(A) olacak şekilde azaltılabilir. Bu sayede gece veya özel durumlar için daha sessiz çalışma olanağı sağlar.

 

Hassas Sıcaklık Ayarı

Elektronik genleşme valfi koşulların ve su sıcaklığının değişimine göre sistemin otomatik olarak ayar yapmasını sağlar.

 

Sağlıklı

Ev içi kullanım suyu hijyeniktir ve doğrudan kullanılabilir.

Paslanmaz çelik tank ve borular su kalitesini etkilemez.

70°C'ye kadar yüksek sıcaklıkta dezenfeksiyon fonksiyonu, bakterilerin artmasını önleyebilir ve hijyenik bir su sağlayarak kullanıcı için sağlıklı bir yaşam deneyimi yaratır.

 

Sürdürülebilir Enerji Dönüştürücü

4,56’ya varan mükemmel COP değerleri ile Flair, DC İnverter Teknolojisi’ni ve ozon tabakasına zarar vermeyen R410A Soğutucu Akışkanı kullanmaktadır.