• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Carrier AquaSnap 30RQS Isı Pompaları

Enerji Faturanızı Düşürün – Güven Duygunuzu Arttırın

  • Enerji verimliliği sağlayan iklim kontrolü
  • İleri teknoloji ürünü entegre tasarım
  • Çevre için atan bir kalp
  • Düşük enerji maliyetleri
  • Optimum kullanılabilirlik
  • Maksimum esneklik
  • Mükemmel entegrasyon
  • Kapasite aralığı: 40 - 160 kW
Özellikler

Enerji Tüketiminizi Düşürün

Tasarım enerji verimliliğini büyük ölçüde etkileyebilir. Bu doğrudur. Uzun yıllar boyunca kazandığımız deneyimlerimize istinaden Aquasnap® hava soğutmalı soğutma grubunun dahili bileşenlerini verimliliği maksimum düzeye çıkarmak ve uzun vadede maliyetlerinizi düşürmek üzere tasarladık.

Carrier, debi talebinin binanızın ihtiyacına göre ayarlanması için su pompasının üzerine bir inverter monte edilebilmesini sağlayan bir opsiyon sunmaktadır. Ünite su sıcaklığını ve basıncını ölçer, enerji tüketiminizi sürekli olarak izleyebilmenize ve optimum düzeye getirebilmenize olanak sağlar.

Bu değişken su debisinin sonucunda ne elde edilir? Daha fazla enerji tasarrufu.

 

Güvenebileceğiniz Performans

Güvenilirlik Aquasnap® soğutma grubunun tasarımında her zaman birinci öncelik olmuştur, en zorlu nakliye koşullarını sorunsuz karşılamak üzere üniteler ciddi vibrasyon testlerinden geçirilmiştir. Soğutma grubunun soğutucu akışkanı tamamen sızdırmazdır, kaçak riski minimum düzeye indirilmiştir. Neredeyse tüm soğutucu akışkan boruları, mekanik bağlantıya göre çok daha güvenilir olan lehimli bağlantılar ile yapılmıştır.

Ayrıca, elektronik genleşme valfları ünitenin ideal soğutucu akışkan debisinde çalışmasını ve aşırı koşullarda dahi optimum performansı karşılamasını garanti eder.

Kompresörün ideal çalışma aralığında çalışmasını sağlamak üzere, Pro-Dialog+ kontrol sistemi sürekli olarak, basınç, sıcaklık ve start-up sayısı gibi kompresörün tüm çalışma parametrelerini kontrol ve analiz eder.

 

İleri Teknoloji Ürünü Entegre Tasarım

Kurulumu kolaylaştırmak amacıyla, Aquasnap® hava-soğutmalı soğutucu grupları işletmenize eksiksiz bir şekilde monte edilmiş, test edilmiş, soğutucu akışkan doldurulmuş ve tüm ayarları yapılmış olarak gelir.

Entegre hidronik modül ile su pompasının, valfların ve hidronik aksesuarların montajı için alan planlaması yapmanıza gerek kalmaz. Sadece üniteyi vidalarla sabitleyin, bağlantılarını yapın, üniteniz kullanıma

hazırdır. Bakım da bunun gibi basittir, zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

 

Düşük Enerji Maliyeti

2,9 değerine ulaşan EER* ve 4,2 değerine ulaşan ESEER** ile AquaSnap® soğutma grubu piyasada bulunan ürünler arasında en yüksek verimliliklerden birine sahiptir.

Isı pompalı versiyonunda, Aquasnap® ünitesi alışılagelmiş ısıtma sistemlerine karşı rekabetçi bir çözüm sunmaktadır.

Elektronik genleşme valfı, soğutma grubunun performansını optimum düzeye getirir, ünite verimli kontrol edilir, enerji tasarrufu sağlanır.

Değişken Su Debisi (opsiyonel): Carrier’in değişken hızlı su pompaları su talebine göre çalışır, böylece fazladan harcanan enerjinin önüne geçilir ve enerji maliyetleri aşağı çekilir.