• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Carrier AquaSnap 30RB/RQ Isı Pompaları

Hızlı Kurulum - Gelistirilmis Performans

  • Montajı hızlı, bakımı kolay
  • Yeni tümü bir arada” standart
  • Çevre için atan bir kalp
  • Maksimum esneklik
  • Optimum kullanılabilirlik
  • Mükemmel entegrasyon
  • Düşük enerji maliyeti
  • Kapasite aralığı: 17 - 40 kW
Özellikler

Tak-Çalıştır Bir Çözüm

Komple fabrikada çekilmiş kablo tesisatı, kolay kullanım özellikleri, fabrikada montajı yapılan opsiyonlar ve anlaşılması kolay arayüzü ile Aquasnap® hava-soğutmalı soğutma grubu hızlı ve basittir. Düşük profili ve az yer kaplaması sayesinde neredeyse her yere monte edilebildiklerinden, küçük ofisler, oteller ve mağazalar için ideal cihazlardır.

Çalışmaya başlama ve çalışma sırasında en yüksek dayanıklılığı sağlamak için, her üniteye fabrikada bir çalışma testi yapılır. Bileşen seçimi için de zaman kaybetmezsiniz, hidronik modül de opsiyonel olarak önceden monte edilebilir.

 

Basitleştirilmiş Bakım

Hızlı kurulum önemli bir konudur, sürekli bakım da başka önemli bir konudur. Carrier tasarım uzmanları, Aquasnap® hava-soğutmalı soğutma grubunun bakımlarının da montajı kadar kolay olmasını sağlamıştır.

Ünitenin çalışma parametrelerinin görüntülenmesini ve kontrol edilmesini basitleştirmek amacıyla, yeni Pro-Dialog+kullanıcı arayüzü ergonomi uzmanlarının yardımıyla yeniden tasarlanmıştır. Bu arayüz ünitenin üzerine ya da uzak bir yere monte edilebilir. Tüm bileşenlere doğrudan erişim sağlamak için yapmanız gereken tek şey ön paneli sökmektir.

Ayrıca, sistem tüm çalışma verilerini kaydederek, arıza-tanı işlemlerini hızlı ve verimli hale getirir.

 

Yeni "Tümü Bir Arada" Standart 

Dayanıklılığı ile geniş kitleler tarafından bilinen Aquasnap® serisi zaten soğutma grupları ve ısı pompaları için standardı oluşturmuştu.

Aquasnap® hava soğutmalı soğutma grupları bu mirasın üzerine daha da güçlü bir performans ve enerji verimliliği inşa etmiştir.

Daha iyi entegrasyon sağlamak ve kapladığı alanı daha da düşürmek amacıyla yüksek kaliteli bileşenlerinin birçoğu yeniden tasarlanmıştır.

 

Düşük Enerji Maliyeti

Termostatik genleşme valfi soğutma grubunun performansını optimum düzeye getirerek, ünitenin verimli bir biçimde kontrol edilebilmesine ve sürekli enerji tasarrufuna olanak sağlar.