• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Carrier AquaSnap 30AW Monoblok Inverter Isı Pompaları

Bir ısı pompasından daha fazlası

AquaSnap PLUS ısı pompaları, çok çeşitli uygulamalar için ideal çözümdür; yeni bir binada, bir yenileme projesinde ya da mevcut ekipmanlarla bir arada kullanılabilir.

  • Kompakt, dayanıklı ve verimli
  • Gelişmiş teknoloji
  • Konfor
  • Daha kolay montaj
  • Güvenliği ve performansı bağımsız kuruluşlar tarafından onaylanmıştır.
Özellikler

Kompakt, Dayanıklı ve Verimli

Yeni AquaSnap PLUS soğutma grupları ile çift yönlü ısı pompaları, konutlar ve hafif ticari binalara özgü ihtiyaçları karşılamak üzere tasarlanmış ve test edilmiştir.

Carrier mühendisleri, sektörün en gelişmiş elektronik inverter kontrol sistemlerinden biri ile dayanıklı ve kaliteli bileşenleri kompakt bir tasarım üzerinde birleştirmeyi başarmıştır.

Etkileyici enerji verimliliğiyle göze çarpan 30AW, geniş Carrier fan-coil ürün yelpazesinde bulunan ünitelerle eşleştirilebilir.

Carrier DC inverterler arttırılmış dayanıklılık ve nominal kapasitenin %20 ile %120 aralığında optimum düzeye getirilmiş enerji verimliliği sağlar. AquaSnap PLUS ısı pompalarında kullanılan, Carrier’e özgü hibrit DC inverter teknolojisi, tüm çalışma koşullarında kompresörün çalışmasını optimum düzeye getirmek için iki farklı elektronik ölçüm sistemini (PAM ve PWM) bir araya getirir.

 

COP>3,90

EER>3,60

ESEER>4,30

 

AquaSnap PLUS çift-yönlü ısı pompası ve soğutma grubu, hem soğutmada (EER) hem de ısıtmada (COP) üst düzeyde yüksek enerji verimliliği sağlar. Bu, kullanıcı için önemli miktarlarda tasarruf demektir. AquaSnap PLUS çift-yönlü ısı pompalarının sezonsal verimlilik değeri (kısmi yükte), sektörün en yükseklerindendir.

 

Konfor

Hibrit DC inverter teknolojisi, sıcaklık dalgalanmaları olmadan kararlı ve kontrollü ortamlar sağlayabilmek için, kompresör devrini düzenler.

Soğuk günlerde, -20°C dış ortam sıcaklığına kadar ısıtma yapabilir. Yaz aylarında yüksek enerji verimliliği ile soğutma yapar.

 

Düşük Ses Seviyeleri

Twin-rotary kompresör kullanımına ek olarak, tüm hareketli parçalarda gürültünün giderilmesine ve azaltılmasına özellikle özen gösterilmiştir. Bunun sonucu olarak, kanat tasarımı yenilenmiş fan, kompresöre çift kat izolasyon ve vibrasyon oluşturan bileşenlerde yeni sönümleme takozu kullanılmıştır.

 

Kullanım Sıcak Suyu

60°C sıcaklığa kadar üretilebilen çıkış suyu, kullanım sıcak suyu olarak ideal sıcaklıktadır.