• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Alarko Flair 48 Inverter Kaset Tipi Split Klima

Drenaj Pompası. Taze hava bağlantısı. Turbo Fonksiyonu. Soft Start / Düşük Voltaj Çalışma. Zamanlayıcı (24 saat). Çocuk kilidi. Auto-restart. Yüksek yoğunluklu toz filtre. Opsiyonel Wifi. Kendi Kendini Temizleme (Auto Clean). 4 hızlı Fan. Feel Fonksiyonu. Auto Fonksiyonu. Enerji Tasarrufu Fonksiyonu.

Özellikler

“I Feel” (Hisset) Fonksiyonu

Kumandanın üzerindeki mini sıcaklık sensörü iç ortam sıcaklığını algılar ve klima işlemcisine gönderir. Klimanız bu bilgiyi algılayarak kumandanızın bulunduğu mekandaki sıcaklığa göre çalışır. Konfor seviyeniz maksimuma ulaşır.

Turbo Soğutma

Kumanda üzerindeki ‘Turbo’ tuşuna bastığınızda ayar sıcaklığına daha hızlı ulaşmayı ve hava akışını daha ileriye ulaştırmayı sağlayan Turbo mod aktive olur.

Yüksek Yoğunluklu Anti-Toz Filtre 

Flair split klimalarda bulunan yüksek yoğunluklu anti-toz filtre sayesinde havada bulunan toz ve partiküller filtre üzerinde tutularak iç mekana daha temiz ve sağlıklı hava sağlanır. İç ortam hava kalitesinin yüksek olması siz ve sevdiklerinizin daha konforlu ve sağlıklı mekanlara sahip olmanızı sağlar.

Kendi Kendini Temizleme (Auto Clean)

Flair, klima kapatıldıktan sonra dahi fanların bir süre daha çalışmasını sağlayan kendi kendini temizleme özelliğine sahiptir. Fanlar çalışarak iç ünite ısı değiştiricisinde biriken nem uzaklaştırılır, ısı değiştiricinin temiz kalması sağlanır. Küf kokusu engellenir. Havanız her daim temiz ve sağlıklı kalır.

Akıllı WI-FI Kontrolü

İsterseniz Flair ticari inverter kaset, yer tavan ve kanal tipleri için Wi-Fi modülü kullanarak cep telefonu veya tablet üzerinden de klimanızı kontrol edebilirsiniz. Opsiyonel Wi-Fi modülü kullanarak, açma kapama, sıcaklık değişimi gibi birçok farklı özelliği bulunduğunuz yerden yönetebilirsiniz.