• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Carrier AquaSnap 61AF Isı Pompaları

Güvenilir bir marka. Yıl boyunca ısıtma ve sıcak su. 65°C'ye kadar sıcak su sağlama. Çok çeşitli uygulamalar için ideal çözüm. Kolay montaj. Kompakt. Dayanıklı. Onaylı performans.

Özellikler

Teknoloji ve Sürdürülebilirlik

AquaSnap 61AF geleceğe yönelik bir çözümdür: mekanların ısıtılması ve kullanım sıcak suyu üretimi için eşsiz bir ısı pompası sistemidir. Mevcut kazanınızın yerini alacak ve binanızın enerji verimliliğini arttıracak bir çözümdür.

Isı pompaları, binanın ısıtılması için sıcak havayı üretmek amacıyla genellikle ortamdaki havayı kullanır. Bu yenilenebilir enerji kaynağı toplam enerji tüketimini düşürür ve CO2 emisyonunu minimum düzeye indirir.

Gelişmiş Carrier temel teknolojisi ile bu cihaz, yüksek düzeyde verimliliği sağlar ve CO2 emisyonunu düşürür.

-20°C’ye Kadar 

61AF, -20°C dış hava sıcaklığında dahi 55°C kullanım sıcak suyu temin edebilmektedir.

 

Kompakt

Kompakt tasarımı ile - 1,33 m’den az yükseklik ve düşük tabanalanı ile 61AF AquaSnap yüksek sıcaklıklı ısı pompası neredeyse her yere monte edilebilir.

 

Kolay Montaj

61AF AquaSnap yüksek-sıcaklıklı ısı pompası, işyerinize tam montajlı, test edilmiş, dolum yapılmış ve kolay kurulum için tamamen ayarlanmış olarak gelir. Entegre hidronik modül ile su pompası, valfler ve hidronik aksesuarlar için ek bir alana gerek kalmaz. Tüm bileşenlere kolaylıkla erişim sağlanabilmesi amacıyla ünitede sökülebilir paneller bulunmaktadır.

 

PRO-DIALOG+Akıllı Konfor

Geniş içerikli Pro-Dialog + dijital kontrol sistemi, her zaman enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkarmak ve ideal konfor koşullarını sağlamak üzere hassas ayarlamaya olanak sağlar. Ünitenin çalışma parametrelerinin kolaylıkla kontrol edilebilmesi için, kullanıcı dostu ekranın tasarımına ergonomi uzmanları yardımcı olmuştur.