• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Toshiba Multi Split Klima

Esneklik ve büyük avantaj: Toshiba Multi Sistem. Birden fazla odada iklimlendirmenin gerektiği durumlarda, Toshiba’nın multi inverter ürünleri tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak.

Özellikler

Esneklik ve Teknolojinin Getirdiği Şıklık

Toshiba Multi Sistem Birden fazla odada iklimlendirmenin gerektiği durumlarda, Toshiba’nın multi inverter ürünleri tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak mükemmel bir çözümdür. Bir dış ünite sizin seçeceğiniz 2, 3, 4 veya 5 iç üniteyi (duvar, tavan ve konsol tiplerini aynı dış ünite ile entegre edebilirsiniz) çalıştırabilecek kapasiteye sahiptir.

Dış Ünite Avantajı

Toshiba Multi-Sistem’in dış üniteleri hafif ve kompakttır. Sadece bir dış ünite sayesinde ses, 1:1 sistemlerden belirgin ölçüde daha azdır, duvarınızda daha az yer kaplar, temiz ve sessiz bir ortam sağlar.

Akıllı Güç Yönetim Sistemleri (IPDU)

Ayrıca, verimli inverter sistemler, yüksek kalitedeki bileşenlere sahiptir: Elektronik kontrol ekipmanları, akıllı güç yönetim sistemleri (IPDU), DC rotary kompresörler sayesinde kullanıcıya mükemmel konfor ve kontrol kolaylığı sağlanır.

Beş Odaya Kadar Farklı İklimlendirme

Toshiba multi sistem, arzu ettiğiniz konfor düzeyini oluşturabilmeniz amacıyla size geniş çaplı seçenekler sunmaktadır. Beş odaya kadar iç ünitelerin esnek ve verimli seçeneklerinden birini seçiniz.