• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Toshiba G2KVP Daiseikai8 13 Duvar Tipi DC Inverter Split Klima

Sezonsal verimliliğe uygun A+++ enerji sınıfı. Soğutur, ısıtır, soluduğunuz havaya değer katar. Çünkü inverter Daiseikai diğer klimalarda bulunmayan özellikleri size standart olarak sunar.

Özellikler

FATURANIZI

DÜŞÜREN KLİMA

Toshiba tarafından bulunan İnverter teknolojisi, cihazın soğutma ve ısıtma kapasitesini değişken yük koşullarına göre ayarlamasına olanak sağlar. İnverter teknolojisi iç ortam sıcaklığını hassas bir şekilde oda ayar sıcaklık değerinde tutar. Yüksek düzey performansı ve verimliliği ile en zorlu iç / dış ortam koşullarında dahi performansını korur.

EVİNİZDE SÜREKLİ

BAHAR TEMİZLİĞİ

Toshiba’nın yeni IAQ teknolojisi sayesinde eviniz hep bahar tazeliğinde. H5N1 (kuş gribi) gibi virüsleri bile yakalayıp çoğalmalarını engelleyen ve yok edebilen Toshiba IAQ filtre sayesinde aileniz rahatça nefes alabilecek.

TOSHIBA KLİMALAR

KUTUPTA YAZ, ÇÖLDE KIŞ HAVASI

Pek çok klimanın soğutma ve ısıtma yapamadığı zorlu dış ortam şartlarında (+46, -15° C) Toshiba Daiseikai ile konforunuzdan ödün vermezsiniz.

DOĞADAN GELEN ESİNTİ

Ormanların, şelalelerin, göllerin ve nehirlerin çevresindeki canlandırıcı ve sağlıklı atmosferi evinizde de yaratabilirsiniz. Her santimetreküp hava için 1 milyondan fazla negatif iyon üreten Daiseikai İyon Üreticisi, doğanın tazeliğini evinize getirecektir. Odanızın tam ortasında bir şelalenin etrafında bulabileceğinizden daha fazla, 35.000 negatif iyon toplanabilir.

Tek Dokunuşla KONFORUM

Klimanızda istediğiniz ayarları yaptıktan sonra uzaktan kumandanın üzerindeki bir tuşa dokunarak bilgileri hafızaya alabilir ve klimayı yeniden çalıştırdığınızda tekrar ayar yapmadan konforunuzu yaşayabilirsiniz.