• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Wolf FGB-K 24 Premiks Tam Yoğuşmalı Kombi

Wolf FGB-K Serisi ile mekanlarda konfor, yeniden tanımlanıyor. İleri teknoloji ürünü kontrol paneli. ErP-A sınıfı gerekliliklerine uyum. Kullanım suyu için basit güneş enerjisi entegrasyonu.

Özellikler

AVRUPA’DA ÜRETİLDİ TÜRKİYE’DE ÇOK SEVİLDİ

Yüksek verimli pompa, fan ve ısı değiştiricisinin yüksek ısı iletkenliği ile birlikte, Wolf FGB ErP yönetmeliğinin A sınıfı gerekliliklerini kolaylıkla karşılar.

 

EVİNİZİN KONFORU ELİNİZİN ALTINDA

İnternet üzerinden akıllı telefon, tablet veya PC ile kontrol imkanı. Daha iyi bir hizmet almak, daha fazla tasarruf sağlamak ve en yüksek düzeyde konfor elde etmek için kat kaloriferinize dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz.

 

Mükemmel Tasarım

Wolf FGB Serisi Premiks Tam Yoğuşmalı Kat Kaloriferleri, şık gövdeleri ve kompakt ölçüleri ile çok çeşitli montaj seçenekleri sunar.

Bakır borular, dökme alüminyum ısı değiştiricisi, cam yünü ile güçlendirilmiş poliamid hidrolik blok gibi dahili bileşenler çok sağlam ve dayanıklı malzemelerden seçilmiştir.

 

Hayatı Kolaylaştıran Özelliklerle Tanışın...

FGB serisi 21 kW (sıcak suda 24 kW), 28 kW ve 35 kW olarak üç farklı kapasitede sunulmaktadır.  Doğal gaz veya LPG ile çalışan FGB, gelişmiş bir duvar tipi yoğuşmalı cihazdan beklenenlerin tamamını karşılar.

Emniyet valfi, yoğuşma sifonu, genleşme tankı ve atık gaz klapesi (kaskad sistemler için) gibi ilave bileşenler ürüne entegre edilmiştir. Sabitleme ve bağlantı tasarımı sayesinde montaj ve bakım işlemleri çok hızlı bir şekilde tek bir kişi tarafından kolaylıkla yapılabilir.

 

Daha Fazla Yoğuşma Daha Yüksek Verim

Yanma odasının tasarımı, çok temiz bir yanma için optimum düzeye getirilmiştir ve çok düşük gaz basınçlarında verimli bir modülasyon aralığı (1:6 oranına kadar) sunar. Dış havaya bağlı çalışmayı destekleyen (aksesuar olarak dış hava sensörü ile) tümleşik kontrol ünitesi, tüm Wolf kontrol cihazları ile uyumludur.

Pompanın yeni ΔT (delta T) kontrolü daha fazla yoğuşma, daha yüksek verim ve daha temiz bir ısı değiştiricisi için dönüş sıcaklıklarını düşürür.