• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Alarko TRONIC PM Değişken Devirli Sirkülasyon Pompaları

ALARKO TRONIC - Her Şey İçin Tek Çözüm Alarko, her geçen gün çevreye saygılı ve daha iyi performansın yanında önemli enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünleri ürün gamına katarak yaşam kalitesini önemli ölçüde iyileştirmeyi hedeflemektedir. Isıtma alanında uygulanan yeniliklere uyum süreci mini sirkülasyon pompaları için gerçek bir dönüm noktası ile sonuçlandı; Alarko Tronic.

Özellikler

Alarko Tronic’in Sunduğu Önemli Avantajlar:

1. Üniversal Ürün

Alarko, sirkülasyon pompaları için yeni bir standart sunuyor: Alarko Tronic, 1 mSS’dan 6 mSS toplam su yüksekliğine kadar tüm çalışma sahasını kapsayacak tek bir sirkülatör.

Sirkülasyon pompası seçiminde maksimum kolaylık.

Hata yapma olasılığının ortadan kalkması.

Devreye almada en düşük zaman kaybı.

Her şey için tek çözüm! Alarko Tronic her zaman optimum performansı sağlayacak şekilde “sonsuz” sayıda çalışma eğrisi özelliğine sahiptir.

2. Enerji Tasarrufu

Sadece 6 W ile mükemmel güç. Alarko Tronic yüksek enerji verimine sahip değişken hızlı bir pompadır: aslında, eşdeğer hidrolik performansta hem geleneksel üç hızlı pompalara hem de daha gelişmiş elektronik sirkülatörlere göre %80’e kadar daha az elektrik tüketir.

3. İdeal Performans

Alarko Tronic bireysel ısıtma sistemleri için ideal çözümdür. Geleneksel bir üç hızlı sirkülatörü her zaman optimum sistem çalışma noktasında çalıştırmak mümkün değildir. Dahası, Alarko Tronic pompanın performansı pompalanan sıvının sıcaklığı ile veya diğer işletim koşullarına göre değişmez.

4. Güvenilirlik

Rotor kilitlenmelerine son.

Alarko Tronic pompa kilitlenme sorunlarını sınırlandırmak için tasarlanmış özel teknikler barındırmaktadır: patentli “kare oda” çalışma kesintisi olasılığını ortadan kaldırır, çünkü rotor odası içindeki kirlilikler “kare odalarda” toplanmaktadır.

Gelişmiş elektronik yazılım ile dönmede yaşanabilecek güçlükler, zorlanmalar arıza oluşmadan tespit edilip özel tekniklerle giderilerek doğru başlangıc yapılması garanti edilir.

5. Montaj ve Devreye Alma Kolaylığı

Alarko Tronic özel bir kablo rakoru ile donatılmıştır: sadece iki iletkeni terminal kartına bağlayın ve ikincisini bağlantı arayüz kutusunda sağlanan bölmeye bağlayın. Maksimum hız ve kolaylık. Kontrol kutusunu açmaya gerek bile yok.