• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya

Alarko NPVO PM Senkron Sirkülasyon Pompaları

Alarko, her geçen gün çevreye saygılı ve daha iyi performansın yanında önemli enerji tasarrufu sağlayan yenilikçi ürünleri ürün gamına katarak yaşam kalitesini önemli ölçüde iyileştirmeyi hedeflemektedir. Eko dizayn yönetmeliklerine tam olarak uyumlu Alarko NPVO serileri ile güvenli kullanım ve yüksek enerji tasarrufu.

Özellikler

Alarko NPVO’nun Sunduğu Önemli Avantajlar:

1. Üniversal Ürün

2. Enerji Tasarrufu

3. İdeal Performans

4. Güvenilirlik

5. Montaj ve Devreye Alma Kolaylığı

 

Enerji Tasarrufu

Alarko NPVO yüksek enerji verimine sahip değişken hızlı bir pompadır: aslında, eşdeğer hidrolik performansta hem geleneksel üç hızlı pompalara hem de daha gelişmiş elektronik sirkülatörlere göre %80’e kadar daha az elektrik tüketir.

Devreye Alma Kolaylığı

Alarko NPVO özel bir kablo rakoru ile donatılmıştır: sadece iki iletkeni terminal kartına bağlayın ve ikincisini bağlantı arayüz kutusunda sağlanan bölmeye bağlayın. Maksimum hız ve kolaylık. Kontrol kutusunu açmaya gerek bile yok.

İdeal Performans

Çalışma sahasında sabit basınç ile sonsuz sayıda stabil çalışma eğrisi.

Alarko NVPO bireysel ısıtma sistemleri için ideal çözümdür. Geleneksel bir üç hızlı sirkülatörü her zaman optimum sistem çalışma noktasında çalıştırmak mümkün değildir.

Dahası, Alarko NVPO pompanın performansı pompalanan sıvının sıcaklığı ile veya diğer işletim koşullarına göre değişmez. Optimum çalışma noktasını kesin olarak belirlemek mümkün olup bu noktanın basınç ayarı değiştirilene kadar değişmeyecegine güvenebilirsiniz.