• Bizi Arayın: 0212 222 70 35   0533 746 30 10
Sosyal Medya



Demirören Medya Center

image
İşin Tanımı

Çağlayan’da bulunan bina 2 bodrum – zemin – asma kat – 7 normal kat ve Çatı katından oluşmuştur. Toplam kapalı alan 8.100 m² ’dir.

Demirören Holding Milliyet – Vatan Gazeteleri binasının Mekanik Taahhüt işi kapsamında Sıhhi Tesisat, Yangın Söndürme Tesisatı, VRV Klima Tesisatı ve Havalandırma Sistemi işleri yapılmıştır. 

Sıhhi Tesisat kapsamında mevcut bina tesisatları tamamen demonte edilip, yeni mimariye göre tesisat montajları yapılmıştır. Mevcut su deposu temizlenip hijyenik hale getirilmiş ve yeni hidrofor ile bina beslenmiştir.

Yangın Tesisatı hidroforu her katta 2 adet yangın dolabını beslemektedir.

Havalandırma tesisatı kapsamında 2 adet 10.000 m³/h debiye sahip Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Santrali ile ofis katlarının taze hava ihtiyacı sağlanıp, kirli hava egzost edilmiştir. Otopark havalandırması için 9.000 m³/h debiye sahip hücreli egzost aspiratörü kullanılmıştır.

Binanın ısıtılıp soğutulması amacıyla Daikin VRV klima sistemi montajı yapılmış ve kasetli döşeme tip iç üniteler kullanılmıştır. Merkezi kumanda ve PC’den izleme ve kontrol yapılmaktadır.

Ayrıca binanın lobi bölümü kanallı tip ve sistem odası duvar tip split klimalar ile klimatize edilmektedir.